Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2021 14:17 - САМО ФАКТИ
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 872 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
САМО ФАКТИ!
  Минавам през един магазин с китайски стоки, за да си купя чували за боклук. Тук са най-евтини и здрави от магазините в целия град. Какво е учудването ми, когато виждам магазина пълен с клиенти, които грабят стоки като невидяли. Разбирам, че има намаление от 30 %, защото магазинът затваря. Влизам и си купувам на смешна цена макари за въдица, плувки, отвертки и други дреболии. Докато чакам пред касата една клиентка споделя с продавачката, че е разочарована от фалита на магазина. Касиерката отвръща, че собственика - китаец затваря всичките си 14 магазина у нас и отваря нови два в Монголия. Клиентката пита в Монголия по-добър ли е бизнеса, а продавачката отвръща, че дори да не е по-голям е по-сигурен. Ние, като еврогейски и американски протекторат ще бъдем подложени на есен на поредния безумен локдаун, при който ще бъдат затворени отново магазини, ресторанти, училища и пр. Този път изродите са решили да "ваксинират" насила хора от различни професии и дори децата в училищата! Изводът е, че на тая продажна територия няма място за бизнес и нормални условия за работа и живот. Затова прагматичният китаец се маха от България! Сега питам, щом вече поне половината българи се убедиха, че пандемията е измислена, а пораженията от кромид далеч не са такива, каквито ги рекламираха по телевизията, защо трябва да изпълняваме убийствените за нас заповеди на клонингите и психопатите? Защо трябва да избиваме народа си с отровата, наречена "ваксина", да съсипем докрай и без това сложената на командно дишане икономика и да се държим като роби?! Толкова ли нямаме ищах за живот, кураж да защитим децата, внуците и себе си? Що за малодушие е обхванало поне половината ни съграждани?! ХОРА, ЖИВОТЪТ Е САМО ЕДИН! НЕ ГО ПРОИГРАВАЙТЕ ОТ СТРАХ И ГЛУПОСТ! МАХНЕТЕ ПАРЦАЛИТЕ ОТ ЛИЦАТА СИ И СЕ БОРЕТЕ С ИЗРОДИТЕ! КОВИД Е САМО ПОВОД ЗА ТЕРОР ВЪРХУ ВСИЧКИ ОБИКНОВЕНИ, НОРМАЛНИ ХОРА! НЕ СТАВАЙТЕ СЪУЧАСТНИЦИ И ЖЕРТВИ В ТАЗИ БЕЗУМНА АГРЕСИЯ!
  Красимир Бачков



Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. morskipesni - Свалете парцалите и никакво ваксиниране!
22.06.2021 14:46
Те (сатанистите- САЩ) се стремят да убият колкото може повече хора! Това е план за масова депопулация!
цитирай
2. radostinalassa - Защо изпълняват ли?
22.06.2021 15:37
защото нямаме армия, самолети и нови оръжия. Затова янките нападнаха цеха за олио, затова даваме златото си , терен за бази, и каква ли не.
но народът ни е умен, отказа да отрови водата в добруджа, отказва да унищожи семейството и децата да се възпитават като биороботи и никога няма да ваксинира децата си, както ще стане в комунистически Китай.




цитирай
3. radostinalassa - И за какво са ни китайските фалшиви стоки?
22.06.2021 19:26
Налага се да търсим български разклонители, защото техните горят като китайски крушки. Китайците са милиарди, унищожават природата си и ходеха с маски и преди Ковид, заради смога. Май наистина са биороботи, както твърди акад. Тюняев.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430495
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031